Ägg och mozarella passar toppen ihop!

1 juli, 2016

Den senaste tiden har jag varit 1. riktigt dålig på att äta ordentlig mat 2. äta upp det jag tänkt att jag ska laga och istället fått slänga tomater, salladsblad och halvätna halloumiostar.

Att slänga mat är mitt värsta värsta! Därför bestämde jag mig för att äta upp det som fanns i kylen för ett tag sedan. Kanske inte en klassisk middag, men det funkade fantastiskt – både för mättnad och samvete.

Processed with VSCOcam with n1 presetPå en bädd av blad (vanlig påse med mix) ligger skivad tomat, skivade rädisor, tunt skuren rödlök, mozarella och ett kokt ägg. Toppat med torrostade frön av olika karaktär. Allt går dessutom att äta i matlådeformat. Kanske behöver adderas något slags kolhydrat – koka lite pasta, ta men brödbit eller så.

Läs mer