Londonguide, del 1

1 juli, 2016

I helgen var jag och min kille i London. Jag har liksom inte fått den där WOOOOHO-känslan när jag varit där tidigare – tvärtom har jag lite grann ogillat staden och mest förknippat den med råttor, fettigt hår och förvirring kring var i hela friden en ska äta, dricka drinkar och hänga. Men den här gången hade jag gjort min research och allt blev bara magiskt. Verkligen en superweekend. Här kommer mina tips, del 1.

Vi bodde bra på Hilton i Islington, men i efterhand hade jag nog valt något närmre Shoreditch då vi typ hängde där mest hela tiden. Första kvällen käkade vi burgare på en liten pub bredvid oss. Ingen succé, men det var härligt iaf.

Processed with VSCOcam with n1 presetProcessed with VSCOcam with n1 preset

Fredagen bjöd på sol, massa promenad, öl och The Lion King. Först åt vi frukost på Albion i Shoreditch. 6 pund för världens härligaste buffé. Älskar att få en fredag i en annan stad.

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with n1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Dags för lunch. För kikade vi in på Story Deli. SUPERfint. Men välsans tomt. Vi ville ha barstämning!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hamnade på The Owl & Pussycat på Redchurch Street. Drack lite vin och åt magiskt god mini-fish and chips. Genidrag att servera mini-size. Processed with VSCOcam with n1 preset

På kvällen var det dags för musikal. London36

Efter musikalen (som faktiskt inte var alls bra… TYVÄRR, jag älskar musikal) åt vi en blandad kompott av gott och drack öl. Processed with VSCOcam with n1 presetProcessed with VSCOcam with n1 presetJag såg mycket arg ut, men jag var väldigt glad. Processed with VSCOcam with hb1 preset

Fortsättning följer!

Läs mer