Matperioder vs. mackperioder blir vinperioder

10 juli, 2016

Jag är inne i en typisk mackperiod. Skulle mitt liv delas in i olika perioder hade det nog varit efter sådana – mackperioder alltså. Jag vill bara äta (och äter därmed bara) mackor. Med ost, marmelad, gurka eller paprika. Ibland lyxar jag till det med ägg och kaviar. Men då är det riktigt festligt. Pga. är period har jag alltså inget jätteinspirerande content i matväg som produceras till denna blogg.

Däremot dricks det fortfarande vin. Förra veckan var jag på ett, för mig, nytt ställe som heter Juan Font. En vinbar belägen på en parallellgata ganska högt upp på Avenyn. Jag befinner mig typ aldrig i det området, men var väldigt positivt överraskad av trevlighetsgraden på stället och godheten i både vinet och charkisarna. Tips en torsdag. Eller tisdag. Processed with VSCOcam with n1 preset Processed with VSCOcam with n1 preset Processed with VSCOcam with n1 preset Processed with VSCOcam with hb1 preset

Läs mer