Vitsippor och kärleksförklaringar

22 juli, 2016

Varning för cheesy inlägg. 

Att en person, alltså inte ens en sak (det hade typ varit mer rimligt?),  kan göra en så himla komplett i livet är väl ändå konstigt? En är ju 100 % fysisk person när en föds. Därför är det så jättemäktigt att känna hur hel känns – med en annan person. Jag hade inte förstått grejen innan.

Men med Chrille är allt lättare, tryggare, roligare och lite mer värt. Det är härligt fast det är trångt i soffan, okej att sova bredvid fast det snarkas. Det är roligt att skratta med honom. Ibland vill jag såklart slå honom och en gång i månaden tycker jag att han stör när han råkar befinna sig i vår gemensamma bostad. MEN bortsett från småsaker är allt faktiskt mycket finare nu än innan han.

Min stora love.

För någon vecka sedan gav han mig en skål med vitsippor. Inga stora gester. Inga fång med rosor. Några sippor han hittat på golfbanan och fått honom tänka på mig. Exakt så jag älskar honom.

Processed with VSCOcam with hb1 presetKRAM! Ta hand om dom ni gillar.

Läs mer