Hyllhimlen och pyjamas på jobbet

23 juli, 2016

I helgen hade vi min pappa och hans fru hos oss. Så mysigt. När en inte bor så nära att en söndagsmiddag är möjlig, eller ens en spontan dagsutflykt, uppskattas tiden tillsammans ännu mer tror jag. Att få dricka kaffe. Laga mat tillsammans. Äta frukost. Sitta i solen. Fråga. Lyssna.

Men framförallt har vi byggt och fixat sånt som aldrig blir klart annars. Typ: bygga trösklar (vi har lagt golv i hallen som skapat höjdskillnad mellan rummen), bygga kökshylla (en idé jag kommit på och inte kunnat släppa), bygga badrumshylla, måla sovrumsfönster, sätta lister och dörrkarmar, foga i kök och fixa med tvättmaskinen. Allt blev klart. Jag är SÅ nöjd. Speciellt över hyllan i köket. Ett helt outnyttjat hörn som plötsligt fick massa uppmärksamhet.

Processed with VSCOcam with n1 presetJag ÄLSKAR växter. Njuter av att pyssla om, prata med, göda och föda de små liven. Därför känns den här hyllan så himla mycket som kärlek.

Annars längtar jag mest efter påskledigt. Är i stort behov av soffa, vila, mat och ett godisintag utöver det vanliga. Har även köpt det mest briljanta plagg ever. En jumpsuit som känns som pyjamas, men ser ut som business. Jobbuniform för all framtid säkrad.

jumpPS. Följ mig på Snapchat! Jag heter @sannaviolaa

Läs mer