Krabaten bakom maten

Namn: Sanna Viola

Vill du skicka ett mail till mig: matkrabat@gmail.com

Instagram: @matkrabat

Om mig:

Sanna heter jag som driver den här bloggen, men ni kommer främst lära känna mig som Matkrabat. Jag är 26 år, bor i Göteborg och jobbar som pr-konsult.

Matkrabat är resultatet av ilska. 2013 jobbade jag på ett företag inom livsmedelsbranschen där jag ansvarade för sociala medier och därmed bevakade en hel del mat- och hälsokonton. Det enda Yleistietoa potenssilääkkeistä jag såg var dieter i olika former, mat kopplat till träning och en bild av hälsa som visades upp på ett sätt som jag bara tror leder till motsatt effekt. Jag saknade ett matkonto som faktiskt visade vad fölk äter mest. Sallad till lunch, pizza till middag. Vegetariskt och lite kött. En macka och spenat. Godis och fisk. Jag funderade mycket på om det var kontraproduktivt att använda mat för att flytta fokus från just mat, men många verkade gilla det. Så jag fortsatte.

Jag älskar smågodis, mjuka kläder, bubbel, min kille, halloumiost, att prata om livet, sushi, raggmunk, min familj, att jobba och charkisar (utan inbördes ordning).

Hoppas du ska gilla.